Hogeschool Odisee organiseert zaterdag eerste digitale infodag voor volwassenen

Hogeschool Odisee organiseert zaterdag eerste digitale infodag voor volwassenen

Nu zaterdag organiseert hogeschool Odisee een digitale infodag volledig op maat van volwassenen. Steeds vaker gaan mensen op zoek naar een nieuwe loopbaan. Het is belangrijk dat ze een onderbouwde studiekeuze kunnen maken. Om hun nog beter te helpen ontwikkelde Odisee een gloednieuwe virtuele infodag en zitten docenten, trajectbegeleiders en studieadviseurs klaar om een antwoord te bieden op alle vragen.

Volwassenen zullen nu zaterdag van 10 tot 14u naar onze campussen kunnen 'komen' voor een eerste virtuele infodag op hun maat. Op een gloednieuw platform vinden ze alle info, kunnen ze cursussen inkijken, lessen meevolgen, en via chat kunnen ze al hun vragen stellen aan docenten, studieadviseurs en trajectbegeleiders. Ze krijgen er info over alle bachelor- en graduaatsopleidingen op maat van volwassenen, voor wie een (bijkomend) diploma wil behalen in combinatie met werk en/of gezin en over bachelor-na-bachelors voor wie zijn kennis verder wil uitdiepen.

Goede voornemens

De infodag voor volwassenen gaat door op 9 januari. De datum werd gekozen vanwege het momentum van de goede voornemens aan het begin van het jaar. Uit bevragingen blijkt dat dit een moment is waarop deze mensen een eventuele carrièreswitch overwegen.

Job en/of gezin combineren met een opleiding

Steeds meer mensen willen een (voltijdse) baan combineren met een opleiding. Ze zoeken een nieuwe uitdaging, willen zich omscholen omwille van corona, of willen eindelijk het diploma halen waar ze als jongere al van droomden. Odisee biedt verschillende aangepaste trajecten aan volwassenen, die komende zaterdag verder toegelicht worden op de infodag.

Praktisch

De virtuele infodag voor volwassen gaat door op zaterdag 9 januari van 10 tot 14 uur. Meer info en aanmelden kan via odisee.be/aanbod-voor-volwassenen

Contacteer ons
Tom Deschacht Communicatie Campus Brussel en Technologiecampus Gent
Catherine Decraene
Catherine Decraene Communicatie Campus Sint-Niklaas, Odisee
Tom Deschacht Communicatie Campus Brussel en Technologiecampus Gent
Catherine Decraene
Catherine Decraene Communicatie Campus Sint-Niklaas, Odisee
Over Hogeschool Odisee

Odisee, dat 25 bacheloropleidingen, 8 graduaatsopleidingen en diverse vervolgopleidingen aanbiedt, is dé co-hogeschool - waarbij 'co' staat voor samen. We willen dat studenten, docenten, onderzoekers, bedrijven en de maatschappij sámen werken aan ons onderwijsproject. We bundelen onze krachten om de complexe uitdagingen van vandaag aan te pakken – in de hogeschool én op de werkvloer bij onze partners. Bij Odisee, dat meer dan 10.000 studenten en 1.400 personeelsleden telt, denken en doen we zoveel mogelijk in co. Odisee heeft campussen in Brussel, Schaarbeek, Dilbeek, Aalst, Sint-Niklaas en Gent. Meer info: www.odisee.be of neem contact op via de bijgaande gegevens.

Hogeschool Odisee
Warmoesberg 26
1000 Brussel